Info

bmxpodcast's podcast

RSS Feed
bmxpodcast's podcast
2017
August
July
June
February


All Episodes
Archives
Now displaying: Page 1
Aug 8, 2017

Mia Christensen er en af de mest vindende piger i challlengerækken i Dansk BMX i nyere tid. Hør Mia fortælle sin historie i podcasten her.

Aug 6, 2017

Malene Kejlstrup på 15 år er netop vendt hjem fra EM i Bordeaux med et europamesterskab. Det er andets år i træk, at Malene kan kalde sig Europas bedste bmx-kører i sin årgang. Hør Malene fortælle om sine oplevelser og få et indblik i hendes dagligdag. 

Aug 2, 2017

Silje Rubæk er blot i gang med sin tredje sæson som BMX-kører og er netop vendt hjem fra VM i Rock Hill med en flot 4, plads. Hør om hendes oplevelser her.

Jul 2, 2017

Interview med Simone Tetsche Christensen og Dorte Balle om DM, EM og VM

Jun 29, 2017

Jimmi Therkelsen er i toppen af dansk elite BMX. Han er netop udtaget til VM og kører både DM, EM og VM i juli 2017. Hør Jimmi fortælle om sin 2017-sæson i podcasten her.    

Feb 20, 2017

I denne første udgave af BMX Podcast kan du møde Niklas Laustsen. Han har kørt BMX siden han var 5 år og i sommeren 2016 fik han efter utallige sejre i danske og nordiske mesterskaber højdepunktet i sin karriere, da han som en af bare to danske bmx-kørere repræsenterede Danmark til OL i Rio.

Læs mere om Niklas Laustsen og en masse andre bmx'ere på www.bmxr.dk

1